4000-520-616
欢迎来到免疫在线!(蚂蚁淘生物旗下平台)  请登录 |  免费注册 |  询价篮
主营:原厂直采,平行进口,授权代理(蚂蚁淘为您服务)
咨询热线电话
4000-520-616
当前位置: 首页 > 新闻动态 >
新闻详情
Gemro: Specialist in zonweringen, veranda\'s, overkappingen...
来自 : www.gemro.nl/ 发布时间:2021-03-24
Terrasoverkappingen / Veranda s

Terrasoverkappingen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Voor jarenlang zorgeloos tuinplezier! Langer en meer genieten van uw tuin met een terrasoverkapping? Wat denkt u van een fraaie tuinkamer of veranda? Uw auto beschermen door een duurzame carport? Meer privacy met een onderhoudsvrije veranda s? Dan slaagt u zeker bij Gemro!

Het hele jaar genieten

Een Gemro aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven.  In combinatie met een Gemro glazen schuifwand creëert u een all-season buiten-verblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen. De Gemro overkapping en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Showroom

In onze mooie showroom krijgt u een goed beeld van onze producten en kunt u zelf ervaren welke kwaliteit we leveren, natuurlijk hebben we de koffie voor u klaar staan!

Gemro staat voor:

Scherpste tarieven, hoge kwaliteit! Mooie showroom met alle merken en modellen. 10 jaar garantie snelste Service..

Garantie

Gemro staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom leveren wij uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten. Zo geven wij op onze terrasoverkappingen maar liefst 10 jaar garantie.

Beste prijs

Gemro staat voor de scherpste prijs! U zult bij ons nooit te veel betalen. Wij staan voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit van heel Nederland!

Service

Gemro maakt werk van service. Bij ons staat u nooit voor verrassingen. Zo weet u vooraf altijd precies wat de kosten zijn. Indien nodig bezoeken wij u om de juiste maten te nemen.

Reviews: \"Marco\"Marco Marco Mulder 30/10/2020 Eerst zelf lopen proberen om mijn rolluik te fixen omdat de afstandbediening het niet deed. Gegoogled om te resetten, van alles geprobeerd en uiteindelijk Gemro gebeld. Tussen een klus door kwamen ze meteen langs. Na wat testen bleek het toch aan de bediening te liggen. Meteen vervangen en werkte weer. Je wilt graag hetzelf fixen maar het blijjkt toch een specialisme. Dus super service. \"Theo Theo Zandbergen 29/07/2020 Goede kwaliteit, er wordt netjes gewerkt en de service is heel goed. Onze tuinkamer staat nu precies een jaar. Wij zijn er blij mee. \"Sandy Sandy Kijser 25/07/2020 Wat een top kwaliteit, en super service. Zeker 5 sterren waard! \"Ray\"Ray Ray Man 24/06/2020 11 Jaar geleden een veranda bij Gemro gekocht en laten plaatsen. De veranda is nog als nieuw. Gisteren heb ik de veranda laten voorzien van glazen schuifdeuren en zijraam zodat we ook buiten kunnen genieten als het waait. Zeer professioneel bedrijf, denkt met je mee, komt eerst zelf inmeten en levert maatwerk met uitsluitend kwaliteitsspul. Ze zijn niet goedkoop maar als je voor kwaliteit gaat beveel ik ze van harte aan! \"Peter\"Peter Peter Ouwehand 09/01/2019 Mooie materiaal Google totaalwaardering 4.5 uit 5, op basis van 17 waarderingen. \'\'\'\'Acties\'terrasoverkapping\'terrasoverkappingFB Reviews\'overkapping\'overkappingBinnenkort verkrijgbaar!

本文链接: http://gemroproducts.immuno-online.com/view-700475.html

发布于 : 2021-03-24 阅读(0)